Kunst voor Coda

Met dit initiatief willen we Coda als “community” graag in de kijker zetten en kunstenaars, Coda vzw en de buurt met elkaar op een leuke én creatieve manier verbinden. Onder “kunst” verstaan wij “de bewuste creatie van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding”. Het gaat om schilderkunst, beeldhouwkunst, grafische kunst, schrijfkunst, werken uit keramiek, polymeerklei, hout, enz. Iets wat met veel liefde en toewijding gecreëerd is, mooi én betaalbaar is.

Verschillende kunstenaars hebben voor dit initiatief één of meerdere van hun kunstzinnige werken gedoneerd voor het goede doel. Kom zeker de werken bezichtigen en de info over de kunstenaars lezen in de brochure aan onze Kunst voor Coda – stand aan de ingang!

 Tussen 13u en 17u kan men een bod doen om een werk aan te kopen. We werken met een minimum en een maximum bod. De werken worden niet verkocht onder het minimumbod. Wie meteen het maximum bod uitbrengt op een werk, mag het werk aankopen en mee naar huis nemen! Betalen kan cash, via payconiq, bancontact of overschrijving.

 De opbrengst van deze verkoop gaat integraal naar Coda!

Susi Auth